verbouwing woning Haelen

In Haelen hebben we deze gedateerde woning uit de jaren '65 voor een gedeelte gemoderniseerd.


aanbouw Ittervoort

 

In Ittervoort hebben we een aanbouw geplaatst. Aangezien er geen vrije achterom aanwezig was hebben we er voor gekozen om de wanden bij ons in de werkplaats prefab te maken, en deze te plaatsen met een torenkraan.


verbouwing woning Leveroy

Vanaf januari 2018 gaan we in Leveroy deze bungalow verbouwen. Het asbest-dak wordt gesaneerd en er zullen geïsoleerde dakplaten aangebracht worden. Verder wordt de bovenverdieping voorzien van een een geheel nieuwe indeling en worden alle kozijnen vervangen.


nieuwbouw woning Helden

In Helden op nieuwbouwplan Schrames zijn we deze nieuwbouw woning aan het maken. Deze woning is een eigen ontwerp wat een toegevoegde waarde is tijdens de uitvoering.

We gaan hier de complete ruwbouw en een gedeelte van de afbouw verzorgen, de onderaannemers zitten gedeeltelijk in de aanneming en gedeeltelijk worden ze door de opdrachtgever rechtstreeks gecontracteerd.


nieuwbouw woning Grathem

In Grathem zijn we deze nieuwbouw bedrijfswoning aan het maken. De woning bevat enkele leuke details welke mooie toevoeging zijn.

We gaan hier de complete ruwbouw en een gedeelte van de afbouw verzorgen, de onderaannemers worden door de opdrachtgever rechtstreeks gecontracteerd.


nieuwbouw woning Roggel

In Roggel zijn we op regie-basis deze mooie woning aan het bouwen. Aparte details en een niet alledaagse vorm maken deze woning een mooie uitdaging. Wij hebben hier grotendeels de ruwbouw gerealiseerd. Opdrachtgever heeft verschillende onderdelen in eigen beheer uitgevoerd. In goed overleg behoort dat allemaal tot de mogelijkheden.


aanbouw Heythuysen

In Heythuysen hebben we deze fraaie aanbouw gerealiseerd. Met de juiste input van de opdrachtgevers zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen. De achtergevel is betimmerd met Western Red Cedar delen welke onderling open naden hebben, door het zwarte doek er achter komen de delen nog mooier uit.


vervangen gevelbekleding Grathem

In Grathem hebben we bestaande gevelbekleding vervangen door Western Red Cedar delen uitgevoerd alszijnde canalsiding. Uitdaging was hier het rieten dak, hier mochten we absoluut niet mee in aanraking komen. Gevalletje hoogwerker huren.


aanbouw en verbouwing Heythuysen

In Heythuysen zijn we benaderd om te brainstormen over het creëren van meer ruimte. Uiteindelijk kwamen we al vrij snel tot de conclusie dat dit in de vorm van een aanbouw moest gaan worden. Na wat ideeën uitgewisseld te hebben zijn we samen tot een mooi ontwerp gekomen, totaal afwijkend van de bestaande bouw, met een prachtig eindresultaat. Uiteindelijk is de aanbouw nog uitgebreid geworden met een overkapping.


prefab dakkapel Heythuysen

Nadat we de prefab dakkapel in Herten met succes geplaatst hadden, was de keuze voor de volgende dakkapel zo gemaakt. Alleen deze dakkapel is van iets andere afmetingen waardoor het logistiek een uitdaging is.

Al met al is het bij deze dakkapel ook gelukt om deze binnen een dag te plaatsen. 


prefab dakkapel Herten

In april 2017 hebben we voor het eerste een prefab dakkapel geplaatst. Na verschillende dakkapellen in het werk gemaakt te hebben, waren we toe aan een nieuwe uitdaging. Na enige voorbereiding is het ons gelukt om tijdens het plaatsen te zorgen voor een perfecte uitvoering. 

Aansluitend hebben we een zolderrenovatie uitgevoerd waardoor er een extra slaapkamer is gerealiseerd.


vervangen gootbetimmeringen Stramproy

Als onderaannemer van een grote bouwonderneming hebben we aan het voormalige stadhuis van Stramproy alle goten en dak-overstekken in oude staat hersteld.

De originele betimmeringen waren verborgen door volkern-beplating om de reden dat deze betimmeringen in een zeer slechte staat verkeerden. De nieuwe goten en overstekken hebben we met multipaint betimmerd en alle frezingen zoals deze vroeger toegepast waren hebben we laten terug komen.


nieuwbouw woning Panningen

Op nieuwbouwplan Stox in Panningen zijn we deze nieuwbouwwoning aan het maken. Uitdaging is de beperkte bouwruimte.

We gaan hier de complete ruwbouw en een gedeelte van de afbouw verzorgen, de onderaannemers worden door de opdrachtgever rechtstreeks gecontracteerd. Om de opdrachtgever te ontzorgen, zorgen wij ook voor de planning van de nevenaannemers.


daktimmerwerk Heythuysen

In Heythuysen mogen we daktimmerwerk gaan verzorgen van deze nieuwbouw woning. Opdrachtgever bouwt in eigen beheer, daar waar gewenst geven wij advies.

Het voortraject, van ontwerp tot vergunning, is ook geheel door ons verzorgd.


basisschool De Mussenberg Horn

In opdracht van SPOLT hebben we de boeiboorden aan de voorzijde van de school vervangen. Tevens hebben we draadroosters van de luifel vervangen door een dicht plat dak afgewerkt met een multiplex-plafond. De school heeft weer een mooie, moderne en frisse uitstraling.


nieuwbouw woning Grathem

Deze woning wordt door de opdrachtgever in eigen beheer gebouwd. Wij verzorgen hier verschillende werkzaamheden op basis van regie. Zo hebben we hier het stelwerk gedaan, maar ook de dekken gelegd en gestort, hebben we de kap gericht, het houtwerk t.b.v. zinkwerk en de gipsplaten binnenplafonds. Eind dit jaar zullen we nog de binnendeuren afhangen en het aftimmerwerk verzorgen.


nieuwbouw woning Leveroy

In augustus 2016 zijn we gestart aan deze nieuwbouw woning. We hebben hier alleen de ruwbouw aangenomen vanaf Peil.


verbouwing en aanbouw Heythuysen

In Heythuysen zijn we in december 2015 gestart aan een grote verbouwing van een karakteristieke woning. De woning is gebouwd in 1953 met een zeer opvallende verschijningsvorm. Het interieur is gedateerd en wordt dan ook geheel gemoderniseerd.

Aan de noordzijde is een moderne aanbouw gebouwd welke aan de buitenzijde bekleed is met leien. De aanbouw van 2 verdiepingen is half verdiept in de grond waardoor een split-level ontstaat. 


dakkapel en zolderrenovatie Roermond

In Roermond hebben we een dakkapel geplaatst. Tevens is de zolder na-geïsoleerd en voorzien van diverse kastenwanden.


Verbouwing woning Heythuysen

Op 6 juli 2015 zijn we gestart aan een grote verbouwing in Heythuysen. De woning wordt levensloopbestendig gemaakt middels een aanbouw aan de voorzijde, een aanbouw aan de achterzijde en een interne verbouwing. Tevens wordt er achterin de tuin een berging met overkapping gerealiseerd.


Dakkapel met zolderverbouwing te Neer

In Neer hebben we een grote dakkapel geplaatst. Deze is traditioneel opgebouwd voorzien van houten kozijnen, rolluiken, Rockpanel buitenbetimmeringen en bitumineuze dakbedekking.

Tevens is de zolder verbouwd tot een mooie kinderkamer.


Nieuwbouw vrijstaande garage in Haelen

Bouw van een vrijstaande garage. Geheel geïsoleerd uitgevoerd.


Nieuwbouw woning Heythuysen

Complete realisatie van een vrijstaande nieuwbouw woning in Heythuysen.


Nieuwbouw woning Haelen

Complete nieuwbouw woning gerealiseerd in Haelen.


0475 - 580964