nieuwbouw woning Heythuysen

In Heythuysen zijn we een echt jaren-30 woning aan het bouwen, geheel conform huidige eis maar wel met authentieke details.


overkapping Heythuysen

In Heythuysen hebben we een mooie strakke overkapping gemaakt geheel conform wens van de opdrachtgevers.


nieuwbouw woning Roggel

In Roggel zijn we een moderne eigentijdse woning aan het maken met een diversiteit aan materialen. Buitenmetselwerk met doorstrijkmortel, buiten stukwerk en houten geveldelen en dat gecombineerd met aluminium kozijnen. Hellende daken afgewerkt met dakpannen of zonnepanelen en platte daken met verschillende hoogtes.


nieuwbouw woning Heythuysen

In Heythuysen zijn we deze nieuwbouw woning aan het maken welke van eigen ontwerp is. Een modern ontwerp met leuke uitdagingen in de uitvoering.


2 nieuwbouw woningen Heythuysen

In Heythuysen zijn we 2 woningen aan het bouwen. Het worden nagenoeg dezelfde woningen, een van de twee zal worden uitgevoerd alszijnde levensloopbestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.


nieuwbouw woning Neeritter

In Neeritter op nieuwbouwplan Zilleveld zijn we deze nieuwbouw woning aan het maken. Deze woning hebben we compleet inclusief onderaannemers aangenomen.


verbouwing woning Leveroy

In Leveroy hebben we een grote verbouwing gerealiseerd. Op de bovenverdieping zijn er 2 prefab dakkapellen geplaatst en is een nieuwe ruimte-indeling gemaakt. Op de begane grond hebben we een praktijkruimte met kantoor gerealiseerd.


nieuwbouw levensloopbestendige woning Nunhem

In Nunhem zijn we volop bezig aan een levensloopbestendige woning welke van eigen ontwerp is. 


nieuwbouw buitenverblijf Heythuysen

In Heythuysen hebben we dit prachtige buitenverblijf gemaakt. De hoofdconstructie bestaat geheel uit een massief eiken houten constructie. De gevels zijn bekleed met cape cod. Een mooi staaltje vakwerk!


0475 - 580964