GEPU

GEPU B.V. is een samenwerking tussen timmer- en aannemingsbedrijf D. Puts en Geraets Bouwmanagement. GEPU B.V. is een “kleine” aannemer in de regio welke zich voornamelijk wil richten op de particuliere sector. Met name verbouwingen, aan- en uitbouwen en nieuwbouw woningen. Maar ook de kleine ondernemer kan bij ons terecht.


GEPU B.V. is weliswaar een aannemingsbedrijf maar wil zich onderscheiden door een compleet concept aan te bieden. GEPU B.V. wil opdrachtgevers met bouwplannen van A tot Z kunnen helpen. Vanaf het ontwerp, het gehele vergunningstraject tot aan de complete bouw. Hiermee willen we een vertrouwen winnen bij de mensen doordat ze maar één contactpersoon hebben tijdens dit gehele proces. Voor de meeste mensen is dit geen dagelijkse kost en er gaat een hoop geld mee gemoeid.

De opdrachtgever wordt ontzorgt en heeft maar één partij waarmee hij van doen heeft. De opdrachtgever hoeft niet van architect naar adviseur, naar gemeente, naar aannemer en naar onderaannemer. Dat doet GEPU B.V. voor hem.

Maar dit willen we evengoed zeer laagdrempelig houden en de opdrachtgever kan in- en uitstappen wanneer hij wil.

GEPU B.V. is Dennis en John en dat willen we ook zo houden. We hebben alle expertise in huis, en anders halen we dit in huis door het inhuren van onze vaste, betrouwbare onderaannemers. Hierdoor zijn we in staat tegen scherpe prijzen onze diensten aan te bieden, inclusief alle persoonlijke aandacht voor de opdrachtgever die daar bij hoort.


GEPU B.V. is persoonlijk, betrouwbaar, ontzorgen, passie voor het vak, de aannemer voor u!0475 - 580964